Der er god grund til at juble for Oliver Trues vedkommende i disse dage, efter han har fået muligheden for at spille ishockey i Nordamerika.
Der er god grund til at juble for Oliver Trues vedkommende i disse dage, efter han har fået muligheden for at spille ishockey i Nordamerika.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockeytalent går i familiens fodspor

Rungsted-spilleren Oliver True går i sin brors og fætters fodspor, efter han er blevet draftet ind i de canadiske juniorligaer af Ottawa 67’s

Broren Alexander True tog springet til de canadiske juniorligaer for år tilbage, da han fløj fra reden for at spille i Seattle Thunderbirds, og inden da havde fætteren, den nuværende NHL-stjerne Nikolaj Ehlers, drevet gæk med forsvarsspillerne i ligaen. Nu går den talentfulde 17-årige ishockeyspiller Oliver True, der i det sidste års tid har været inde omkring Rungsted Seier Capital-holdet, i sine familiemedlemmers fodspor.

Han blev således valgt i de canadiske juniorligaers import-draft forleden, hvor Ottawa 67’s fra OHL-ligaen med det 76. valg i draften valgte Oliver True til at optage én af de to pladser, som holdet har til europæiske spillere. Det betyder, at han i de kommende år forsøger at udleve drømmen om at komme ind i verdens bedste liga, NHL, og hvis han skifter, kommer han under gevaldig lup fra de mange klubbers scouts, der sonderer ligaerne for den næste superstjerne.

Ifølge klubbens hjemmeside var det wingens erfaring med seniorhockey fra den forgangne sæson, der var udslagsgivende. Her spillede Oliver True 36 kampe i Metalligaen med to mål og to assists til følge.

Publiceret: 01. Juli 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!