Julen er rykket ind på Rungstedlund. Pressefoto
Julen er rykket ind på Rungstedlund. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jul på Rungstedlund

Der er masser af juleaktiviteter i Karen Blixens gamle hjem her i december. Kom i julestemning i de gamle stuer

Der er masser af jul på Rungstedlund i hele december - i Karen Blixens hjem.

”Julestemning” og traditionerne fra den gang er bevaret. Som voksen lagde Karen Blixen vægt på, at juletræet blev dekoreret helt i sølv med en enkelt rød kugle. Sådan står juletræet atter i Karen Blixens stuer, så husets gæster kan opleve hendes træ.

Julestemningen i Karen Blixens barndomshjem finder man hele december også i Boganis-salen på loftet. Her transformerer Allan Thullesen fra designfirmaet Rosendahl, salen om til det han kalder “Karen Blixen anno 2017”. Udstillingen vil være bygget op omkring et drømmende, lyst juleunivers, hvor møbler fra Karen Blixens bolig indgår, og juletræet er pyntet, som baronessen havde elsket det; et neutralt træ, men med en lille overraskelse, børnene kan lede efter.

Julemiddag

7. december er alle inviterede til om aftenen at komme og fejre julen på Rungstedlund. Karen Blixens gamle hjem byder på en lækker traditionel julemiddag og masser af juleaktivitet. Mød husets blomsterdekoratør på verandaen, lyt til direktørens fortælling om Blixens egen jul i stuerne og oplev Rosendahls juleudstilling oppe i Boganissalen. I Blixens eget køkken bager museets frivillige småkager. Billetter til middag, entre og aktiviteter kan købes på billetto.dk. Kapp

Publiceret: 07. December 2017 05:30
Leveret af Hvidovre Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt