Sko af mærket Kawasaki i størrelse 37.
Sko af mærket Kawasaki i størrelse 37.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kan du genkende druknet kvindes ejendele

Nordsjællands Politi beder om hjælp til at identificere druknet kvinde

Af Peter Mailand

I går eftermiddag druknede en kvinde ud for Nivå Strand, og Nordsjællands Politi beder nu borgerne om hjælp til at fastslå hendes identitet ved at fremvise kvindens formodede ejendele.

Genstandene blev fundet af politiet på stranden i går aftes, men der lå ikke noget ID eller andet, der kunne medvirke til at udfinde kvindens identitet, hvilket er årsagen til, at Nordsjællands Politi offentliggør billederne af genstandene.

“Der er intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag. Blandt andet havde kvinden badedragt på, da hun blev opdaget i vandet af en surfer, og vi betragter det som en tragisk ulykke i forbindelse med en svømmetur,” siger politikommissær Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden er i øvrigt skandinavisk af udseende, slank af bygning med mørkt, kort hår og formentlig mellem 30 og 50 år gammel.

Hvis du kan genkende nogle af genstandene eller ligger inde med anden information, der kan hjælpe med at fastslå kvindens identitet, hører Nordsjællands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Ur af mærket APC samt solbriller.
Ur af mærket APC samt solbriller.
Strandtaske
Strandtaske
Badekåbe.
Badekåbe.
Bluse
Bluse
Bukser.
Bukser.
Publiceret: 15. Juni 2017 14:15
Leveret af Uge-Nyt
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt