Finurlig eventyrkunst på Fuglsanghus

11 udviklingshæmmede udstiller deres fortolkninger af populære eventyr

11 elever fra Kunstskolen for Voksne Udviklingshæmmede har arbejdet med finurlige parafraser og personlige fortolkninger af mange kendte eventyr og andre historier. Det er blevet til flere end 100 værker, hvor hvert enkelt er en skildring af kunstneres unikke oplevelser og forestillinger. Værkerne udstilles på Fuglsanghus i Hørsholm fra 22.juli-20.august, hvor gæster kan opleve Askeport, Snehvide, Rødhætte og mange andre eventyr på en helt ny måde.
Udstillingen rummer også skildringer af København, fugle, blomster, portrætter af musikere og kongefamilien, underfundige keramikmasker og hoveder samt funderinger over, hvad der blev af skuespillerne fra Pippi Langstrømpe.

Kendt fra tv

Kunstskolen for Voksne Udviklingshæmmede holder til i Københavns nordvestkvarter i et lokale fyldt med færdige og igangværende projekter, der vidner om seriøst og intensivt arbejde med billedkunst, skriver skolen i en pressemeddelelse. Skolen er kendt for sine pædagogiske metoder og har udviklet mange talenter i tidens løb. Det daglige arbejde med de kunstneriske processer har også haft stor betydning for mange af elevernes personlige udvikling.
Kunstskolen blev oprettet i 1994 og optager fra sommeren 2017 14 elever hvert år. Skolen har markeret sig gennem både nationale og internationale udstillinger samt i DR dokumentarudsendelsen 'Tosset med kunst', der blev vist i 2002.
Der er fernisering på udstillingen 22.juli k.14. srj

’Rødhætte og Ulven’ af Thomas Larsen. Pressefoto

’Rødhætte og Ulven’ af Thomas Larsen. Pressefoto

Publiceret 17 July 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV