Cæcilie Norby uropfører korværk

’Hybrid klang’ med kor og musikere kan opleves for første gang 3. november på Nivaagaard

Fredag 3. november kl. 19.30 præsenterer Cæcilie Norby for første gang sit eget værk 'Hybrid klang' i en koncert på Nivaagaards Malerisamling.
Cæcilie Norby har aldrig ladet sig begrænse, hvilket har ført hende på en rejse gennem næsten alle landskaber af den rytmiske musik. Hendes store kærlighed for både ældre og nyere klassisk musik kommer hjemmefra.
I de senere år har hun intensiveret kompositionsarbejdet og præsenterer nu korværket 'Hybrid klang', som inkorporerer rytmisk og klassisk musik og således ligger i et krydsningsfelt mellem genrer.

40 musikere medvirker

'Hybrid klang' uropføres på Nivaagaards Malerisamling med i alt 40 musikere, bestående af koret Det Unge Vokal Ensemble, musikere fra Det Ny Big Band samt strygere under ledelse af Andreas Vetö, og med Cæcilie Norby selv som solist.
Publikum kan glæde sig til et melodisk og mangefacetteret korværk - et saftigt musikalsk møde mellem det stramt forudbestemte og det improviserede, fremgår det af en pressemeddelelse fra Nivaagaard.
Pris 150 kroner, halv pris for årskortholdere. Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 4914 1017 eller via www.billetto.dk
jesl

null

Publiceret 03 November 2017 05:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV