Julesucces:

Marie Carmen Koppel giver ekstra koncert

Billetterne blev revet væk til Koppels julekoncert, så nu synger hun endnu en i Hørsholm Kirke

Det er igen i år gået rigtig stærkt med billetsalget til årets julekoncert med souldivaen Marie Carmen Koppel søndag 17. december om aftenen i Hørsholm Kirke, der er blevet udsolgt på rekordtid.
Det er derfor i al hast besluttet, at arrangere en ekstrakoncert, som finder sted samme dag, men klokken 16.30. Billetsalget til denne koncert er netop begyndt på billetlugen.dk.
Det er ikke første gang, at Marie Carmen Koppel må give dobbeltkoncert i Hørsholm, hvor hun har et stort og trofast publikum.

Fast juletradition

Hun har gæstet byen ved juletid gennem de seneste elleve år, først i Trommen i Hørsholm og de seneste otte år i Hørsholm Kirke, så det efterhånden godt kan kaldes en fast juletradition.
Som noget nyt er hendes to faste musikalske akkompagnatører Steen Rasmussen på piano og lillebroderen Benjamin Koppel på sax blevet udvidet i år med faderen Anders Koppel på hammondorgel.
Anders Koppel er kendt for at være en stifterne af Savage Rose sammen med sin bror Thomas og for sit mangeårige indsats i ensemblet Bazaar med blandt andre nu afdøde Peter Bastian.
jbe

null

Publiceret 13 December 2017 07:00

SENESTE TV