Unge går tæt på Stevie Wonder i musical

Elever på Rungsted Gymnasium er premiereaktuelle med musicalkoncerten “Wonder’s”

Af
Morten Timm

Morten Timm

En af historiens største musikgenier - amerikanske Stevie Wonder - er på plakaten, når elever på Rungsted Gymnasium har premiere på deres nye musical “Wonder's”.
Forberedelserne af årets musical- og teaterkoncert, der netop tager udgangspunkt i Stevie Wonders fængende og elskede musik, har været i gang siden oktober.
“Hans musik rammer alle uanset alder, og musikken spilles som kommentarer til forskellige scener, hvor det gennemgående tema er en fest. Derfor er det måske nærmere en teaterkoncert end en musical,” fortæller Jytte Skærup, der er en af seks lærer, der sammen med 60-70 elever, har arbejdet med forestillingen og lagt mange kræfter i at få styr på sange, musik, dans, skuespil, scenografi, lys og kostumer.
Det hele kulminerer mandag 29. og tirsdag 30. januar på Rungsted Gymnasium, hvor forestillingerne spilles kl. 19.30. Billetter á 50 kroner kan købes i spisefrikvarteret og ved indgangen.
“Wonder's” er tidligere opført på Borupgård Gymnasium, som har skrevet forestillingen, men der er foretaget lidt justeringer i Rungsted Gymnasiums version.

Publiceret 25 January 2018 14:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV