Der er Havnens Dag i Nivå Havn 9. juni. Pressefoto

Der er Havnens Dag i Nivå Havn 9. juni. Pressefoto

Kom og gå på vandet til årets havnedag

Nivå Havn er klar med havnedag og havnefest lørdag 9. juni

Nivå Havn lagt op til en storstilet havnedag 9. juni. I år er man atter tilknyttet den landsdækkende 'Havnens Dag' som 100 havne landet over er med i via et samarbejde mellem FLID, Foreningen af danske lystbådehavne, og Dansk Sejlunion i samarbejde med Nordea Fonden.

Denne dag kan man for eksempel opleve Nordsjællands Brandvæsen redde en ”druknende” i havnen med dykkere og komme på havnerundfart i deres store redningsbåd. Man kan også gå på vandet i sjove vandbobler. Dagen byder også på musik. Ved Lagunen er der speciel børnejazz fra klokken 12.30, blues fra klokken 14, og så er der swingende jazz ved Fritidsfiskerne hele tiden. Som noget nyt er kommunen på havnen med en bod, hvor man kan få mere at vide om idéer og planer for fremtidens Nivå.

Som sædvanlig er der også loppemarked, men det er udvidet med en markedsplads for kunst og kunsthåndværk, hjemmegjort og hjemmelavet. Og mange foreningerne byder også på lidt spiseligt og drikkeligt. Som tidligere år er samtlige foreninger på Nivå Havn med til Havnedagen. De besøgende kan tale med fritidsfiskere og vinterbadere, prøve at sejle i forskellige både, ro og padle, suse på surfbræt eller vandski. Hele programmet er lagt ind på hjemmesiden vildmedvand.dk/nivå.

Publiceret 07 June 2018 06:00