Danser med Drenge har eksisteret i 25 år og runder kulturhus Trommen i efteråret. Pressefoto

Danser med Drenge har eksisteret i 25 år og runder kulturhus Trommen i efteråret. Pressefoto

Danser med Drenge fejrer 25 år i Trommen

Bandet Danser med Drenge fejrer 25 år med koncert 26. oktober

KONCERT Det populære liveband Danser med Drenge med den loyale fanskare runder i år 25 år og giver koncert i Trommen 26. oktober klokken 20.

Koncerten er en del af den koncertturné, som bandet tager på for at fejre deres jubilæum. Danser med Drenge fejrede i første omgang sit jubilæum, da bandet i april udgav det akustiske jubilæumsalbum ’Så langt, så godt’.

”Vi har brugt vinteren på at genindspille de gamle DmD-hits i studiet på akustisk "lejrbål-facon", hvor vi allesammen sad i rundkreds og indspillede det hele live. Akustisk. Dette har givet en helt fantastisk lyd, når vi selv skal sige det,” lyder det fra Danser med Drenge.

Efter de første indspilninger fik DmD en række gæster til "overdubbe" på materialet, blandt andet Jonas Krag, Palle Hjorth, Jørgen Lang og ikke mindst Johnny Madsen, som synger duet med forsanger Rie Rasmussen i ’Griber du mig, når jeg falder?’.

Udover forsanger Rie Rasmussen tæller bandet blandt andet de to stiftere af Tøsedrengene, Klaus Kjellerup og Henrik Stanley Møller. Billetter til koncerten kan købes på trommen.billetten.dk og i Trommens foyerbar.

Kapp

Publiceret 21 June 2018 11:00