Det danske band Laid Back giver koncert med sange fra nyt album til byfesten. Pressefoto

Det danske band Laid Back giver koncert med sange fra nyt album til byfesten. Pressefoto

Laid Back trykker den af til stor byfest

Den danske hitduo Laid Back og den søde Gurli Gris optræder i weekenden på Bølgepladsen i Kokkedal

Oplev bandet Laid Back, og verdens sødeste gris, Gurli, når der for syvende år i træk afholdes Kokkedal Byfest. Det sker torsdag 21. juni og fredag 22. juni.

I dag torsdag bydes der på fællesspisning og folkelig sigøjner-jazz. Fredagen igennem vil lokale foreninger, institutioner og borgere fejre byens mangfoldighed på Kokkedals nye aktivitetsplads, Bølgepladsen, hvor hele byfesten udspiller sig.

Café Naboskab

Traditionen tro åbner Café Naboskab op for festen med musik og fællesspisning torsdag aften.

Udover den lækre mad og det gode selskab har man mulighed for at opleve Kristian Jørgensen & French Connection, der hører til blandt landets fineste jazzmusikere. De vil underholde med sjove historier og fransk folkelig sigøjner-jazz a la Django Reinhardt. Tilmelding kræves.

Hele fredagen igennem vil institutioner, organisationer, foreninger og borgere vise Kokkedals fantastiske mangfoldighed gennem aktiviteter, musik, mad, dans, sjov og masser af glæde.

“Vi ser derfor også frem til at se en masse lokale og folk udefra,” siger Noémi Rasmussen, der er koordinator bag Kokkedal Byfest.

“Vi synes selv, det er et rigtig fedt program, men i sidste ende er det jo netop gæsternes deltagelse, der som prikken over i'et skaber livet og den gode stemning”.

Gurli Gris kommer også forbi Kokkedal for at underholde børnene. Pressefoto

Gurli Gris kommer også forbi Kokkedal for at underholde børnene. Pressefoto

Sunshine Reggae

Du kan også opleve ambulancer, loppemarked samt et hav af spændende aktivitetsboder, alt imens du lytter til musik og spiser dig mæt.

Fredag serveres der med garanti sunshine reggae, når den verdenskendte danske duo Laid Back går på scenen. De har netop udsendt et nyt album.

Børnene kan glæde sig til at møde Gurli Gris i et show med sang og konkurrencer.logy

Publiceret 21 June 2018 07:00