Onsdag 4. juli klokken 11.00 kan børn og forældre opleve Benny Schumann på Hørsholm Børnebibliotek. Pressefoto

Onsdag 4. juli klokken 11.00 kan børn og forældre opleve Benny Schumann på Hørsholm Børnebibliotek. Pressefoto

Sommersjov på børnebiblioteket

Der er masser af sommersjov for børnene på Hørsholm Bibliotek

På Hørsholm Børnebibliotek er man klar til en sjov sommer med masser af aktiviteter og arrangementer til børn i alle aldre.

For de læseglade børn og unge i alderen syv til 15 år kan man deltage i ”Sommerbogen”. Man skal læse tre bøger, skrive tre anmeldelser og så får man en bog som præmie. Tilmelding skal ske i børnebiblioteket. Sommerbogen er startet og varer frem til 25. august.

Onsdag 4. juli klokken 11.00 kan man opleve Benny Schumann.

"Han optræder med en forestilling, som er en eventyrlig morsom og fantastisk cirkus - og klovneforestilling for alle aldre," skriver Hørsholm Børnebibliotek i en pressemeddelelse.

Mandag 9. juli klokken 12 er der underholdning for fodboldglade piger og drenge. Man kan møde en af de tre freestylere Lasse, Tobias eller Brian. De er alle fodboldjonglører og er blandt de absolut bedste når det gælder fodboldtricks. Der vil være opvisning, workshop og 15 minutters panna, hvor deltagerne bliver udfordret.

Har man lyst til at være kreativ, er der også masser af muligheder for det. Vi starter med et perle værksted tirsdag 17. juli klokken 11 til 15.

19. juli klokken 11 til 15, 25. juli klokken 11 til 15 og 7. august klokken 11 til 15 kan man male strandsten. Biblioteket har samlet nogle sten, men man må meget gerne selv tage egne sten med.

Alle disse arrangementer og andre er gratis og kræver ikke tilmelding.

Kapp

Publiceret 22 June 2018 00:00