Marianna Shirinyan giver koncert i Hørsholm Musikforening. Pressefoto

Marianna Shirinyan giver koncert i Hørsholm Musikforening. Pressefoto

Franske kammertoner fylder Trommen i

Hørsholm Musikforening inviterer på fransk kammermusik ved sæsonens første koncert

Sæsonens første koncert i Hørsholm Musikforening finder sted i Trommen mandag 24. september klokken 19.30, hvor der bliver lejlighed til et genhør med pianisten dansk/armenske Marianna Shirinyan.

"På programmet er to af de vægtige værker i fransk kammermusik, Gabriel Faurés Klaverkvartet nr. 1 og Ernest Chaussons Koncert for violin, klaver og strygekvartet. Violinisten Daniel Rowland, der siden 2007 har været primarius i den engelske Brodsky Quartet, er solist i Chausson. Han deltog sidste år i kammermusikfestivalerne på Fejø og i Frederiksværk, hvor det fabelagtige samspil mellem ham og Marianna Shirinyan vakte stor begejstring," skriver Hørsholm Musikforening.

Violinisten Daniel Rowland kommer også forbi og spiller. Pressefoto

Violinisten Daniel Rowland kommer også forbi og spiller. Pressefoto

Første af syv koncerter

Med sig har de tre fremtrædende musikere, violinisten Ernst Kovacic fra Østrig, bratschisten Steven Dann fra Canada og cellisten Henrik Brendstrup fra Danmark. De er alle professorer på europæiske musikkonservatorier og universiteter samtidig med deres karrierer som solister og kammermusikere. De udgør staben i Hvide Sande Master Class 2018, hvis 20 deltagere er udvalgt af professorerne blandt de absolut største unge talenter i ind- og udland.

Koncerten er den første af de syv koncerter, som Hørsholm Musikforening inviterer til i sæson 2018-19. Sæsonfolderen kan hentes i Trommens foyer. Den kan også ses på Musikforeningens hjemmeside hmusik.info eller rekvireres hos kassereren på tlf. 61690138. Gæstebilletter kan købes i Trommens café 30 minutter før koncerten eller bestilles på trommen.billetten.dk.

Publiceret 19 September 2018 06:30