Teatergruppen Immer TanZen kan opleves på My Beautiful Gallery til et løssluppent show på lørdag 17. november. Pressefoto

Teatergruppen Immer TanZen kan opleves på My Beautiful Gallery til et løssluppent show på lørdag 17. november. Pressefoto

Vær med til at lave et vildt show i ventesalen

Teatergruppen Immer TanZen byder op til en uforglemmelig oplevelse med showet 'Vild med Svans' lørdag 17. november kl. 19 i My Beautiful Gallery, der er indrettet i den gamle ventesal på Rungsted Kyst Station.

Der er fri entré, og alle er velkomne til et show uden manuskript, og hvor intet er forberedt. Og hvor kun publikums bud og idéer foldes ud på scenen.

Immer TanZen optræder ellers normalt på Lygten St. Nørrebro, Café Globen og Vanløse Kulturstationen når de ikke folder sig ud på radio.

Comedy showet lægger sig op af det, man kender som 'impro Cafe' eller 'Teatersport'. Skuespillerne opfører scener og andre ting, og performer ud fra de sedler, publikum har lagt i hatten.

Samtidig kan man opleve My Beautiful Gallery’s aktuelle udstilling 'Fransk November', som præsenterer franske kunstnere, bl.a. Leo Dorfner og Annabel Briens og alt muligt andet fransk. Og så kan man nyde en fransk forfriskning fra Winebar-cafeen. Der er åbent til kl. 23.

jesl

Publiceret 13 November 2018 18:00