Julegudstjenesterne kommer lige nu som perler på en snor. Hørsholm Kirke er for tiden pakket ind i plastik og stillads, men her har vi fundet den smukt klædt i vinter og tågedis i eftermiddagsskumringen. Foto: Le Klint

Julegudstjenesterne kommer lige nu som perler på en snor. Hørsholm Kirke er for tiden pakket ind i plastik og stillads, men her har vi fundet den smukt klædt i vinter og tågedis i eftermiddagsskumringen. Foto: Le Klint

Sådan ligger julens gudstjenester

Torsdag 20. december

Kl. 10.30 Kokkedal Kirke: Gudstjeneste ved Kirsten Weile.

Søndag 23. december

Kl. 10.00 Rungsted Kirke: Højmesse ved Hans-Henrik Nissen. 4. s. i advent.

Kl. 10.00 Hørsholm Kirke: Højmesse ved Dorte Fabrin Beltoft. 4. s. i advent.

Kl. 10.00 Kokkedal Kirke: Højmesse ved Kristian von Späth. 4. s. i advent.

Juleaften mandag 24. december

Kl. 10.00 Hørsholm Kirke: Plejehjems- og institutionsgudstjeneste ved Le Klint.

Kl. 12.00 Hørsholm Kirke: Gudstjeneste ved Le Klint. Nu' det jul igen og nu' det jul igen, og julen varer lige til påske. Særligt for børn og barnlige sjæle. Vi glæder os til at se dig i kirken juleaften, hvor vi skal fejre julens glædelige budskab sammen.

Kl. 13.30 Rungsted Kirke: Gudstjeneste ved Bodil Bang-Berthelsen.

Kl. 13.30 Hørsholm Kirke: Gudstjeneste ved Dorte Fabrin Beltoft. Åbenbaringer findes! Vi skal høre fortællingen om den 12-årige Jesus i templet, hvor han åbenbarer sig som det underfuldt kloge barn, der har en visdom, som overgår selv de mest belæste og viseste blandt de lærde ældste. Hørsholm Kirke.

Kl. 14.00 Kokkedal Kirke: Familiegudstjeneste ved Kirsten Weile.

Kl. 15.00 Hørsholm Kirke: Anden gudstjeneste ved Per Melhof. Det er for os, som det var for hyrderne julenat: Du er ikke kun det, du har gjort, du bliver også det, du gider rejse dig op og gå i møde. Og der er heldigvis noget, der kan kalde os ud af os selv.

Kl. 15.00 Rungsted Kirke: Gudstjeneste ved Bodil Bang-Berthelsen.

Kl. 16.00 Kokkedal Kirke: Højmesse ved Kristian von Späth - kirketjener: Oliver.

Kl. 16.30 Rungsted Kirke: Gudstjeneste ved Hans-Henrik Nissen..

Kl. 16.30: Hørsholm Kirke: Gudstjeneste ved Nina Raunkjær. Vi glæder os til at se dig i kirken juleaften, hvor vi skal fejre julens glædelige budskab sammen. NB. Det er vigtigt at komme i god tid, da vi kun må lukke 350 personer ind p.g.a. brandsikkerheden.

1. juledag tirsdag 25. december

Kl. 10.00 Rungsted Kirke: Højmesse ved Hans-Henrik Nissen.

Kl. 10.00 Kokkedal Kirke: Højmesse ved Kirsten Weile.

Kl. 10.00 Hørsholm Kirke: Gudstjeneste ved Per Melhof. Julens register er stort: Juleaften er der fyldt til bristepunktet. Ikke kun i kirkerummet, men også i små og store børnesind.

2. juledag onsdag 26. december

Kl. 10.00 Rungsted Kirke: Højmesse ved Bodil Bang-Berthelsen.

Kl. 10.00 Hørsholm Kirke: Gudstjeneste ved Nina Raunkjær. Anden Juledag. Er du så småt ved at nå mætningspunktet, hvad angår konfekt og søde julekager? Længes du måske allerede lidt ud af krybberummet og efter at høre om alt det, der fulgte efter?

Kl. 10.00 Kokkedal Kirke: Højmesse ved Kristian von Späth.

Publiceret 20 December 2018 05:30

SENESTE TV