I Fuglsanghus kan man stadig se udstillingen om Peter Bastian.

I Fuglsanghus kan man stadig se udstillingen om Peter Bastian.

Peter Bastian hyldes i ord og toner i Trommen

Helle Skaarup fortæller og Anders og Benjamin Koppel spiller i Trommen mandag 14. januar

I samarbejde med Hørsholm Kunstforening inviterer Kulturhus Trommen 14. januar kl. 19-21 inden for til en musikalsk aften, hvor man hylder mennesket og kunstneren Peter Bastian.

Helle Skaarup, enke til Peter Bastian og forstander på Løgumkloster Refugium, indleder aftenen med at fortælle om sit liv med Peter Bastian.

"Vi fik syv år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter," siger Helle Skaarup i en pressemeddelelse.

Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer man omkring meget mellem jord og himmel, lover pressemeddelelsen.

Vi fik syv år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter

Efter pausen går komponist, organist og pianist Anders Koppel sammen med sønnen Benjamin Koppel, komponist og saxofonist, på scenen for at underholde med et musikalsk program specielt sat sammen til aftenen.

Helle Skaarup fortæller om sit liv med Peter Bastian.

Helle Skaarup fortæller om sit liv med Peter Bastian. Scanpix Denmark

Det bliver en musikalsk rejse med fokus på Anders Koppels år sammen med Peter Bastian i gruppen Bazaar, hvor de sammen skabte musik, der var kendetegnet ved improvisation inden for verdensmusik, folkemusik og jazz.

Hørsholm Kunstforening viser i Fuglsanghus udstillingen om Peter Bastian frem til 13. januar 2019. Mere om denne udstilling samt åbningstider kan læses på www.hoersholmkunstforening.dk

Pris: 125 kr. Billetter kan købes via Hørsholm Biblioteks hjemmeside.

jesl

Publiceret 08 January 2019 07:27

SENESTE TV