Christiana Julsgaard fra Hørsholm har godt gang i sin kunstneriske karriere og kan nu se frem til at udstille i både London, New York, Hong Kong og Singapore. Pressefoto

Christiana Julsgaard fra Hørsholm har godt gang i sin kunstneriske karriere og kan nu se frem til at udstille i både London, New York, Hong Kong og Singapore. Pressefoto

Hørsholm-kunstner på vej mod internationalt gennembrud

Multikunstneren Christina Julsgaard fra Hørsholm gør sig bemærket med sine koloristiske malerier og skal udstille både i London, New York, Hong Kong og Singapore

Den lokale multikunstner Christina Julsgaard har med sine signifikante og koloristiske værker for alvor fået hul igennem til det internationale kunstmarked.

Christina Julsgaard er opvokset i Allerød, men har boet i Hørsholm siden 2011 med sin kæreste og deres to børn, som begge går på Hørsholm skole. Hun har sit atelier hjemme, hvorfra hun skaber sine malerier og skulpturer og ofte får besøg af kunder fra både ind - og udland efter aftale.

Spottet af powerwoman

Den lokale kunstner kan nu se frem til at få udstillet sine værker i London, New York, Hong Kong og Singapore i 2019, for i november sidste år blev hendes værker nemlig spottet af New Yorker galleriet Artered Gallery på messen Affordable Art Fair i Hamborg.

Galleriet drives af den spanske powerwoman Angela Fabregas, der har mere end 15 års erfaring i kunstverden. Angela har arbejdet med helt store kunstnernavne i 100.000 dollarklassen og lavet succesfulde kunstsamarbejder med brands som Louis Vuitton, Tiffany’s & Co. og Dylan Farrell, og nu har hun så valgt at løfte upcoming kunstnere, som Christina Julsgaard, til et nyt niveau.

Internationalt publikum

Med Artered Gallery får Christina Julsgaards værker således muligheden for at blive repræsenteret og synliggjort over for et stort internationalt publikum – og det er lige præcis det, Christina har drømt om i årevis:

“Mine bønner er blevet hørt, og jeg er super taknemmelig, begejstret og spændt over, at Artered Gallery har valgt at tage min kunst med på “tour” ud til kunstmesser i den store verden. Særligt New York har længe stået øverst på min ønskeliste, men det er bare et ekstremt svært marked at komme ind på, så jeg er bare vildt glad for, at den dør er blevet åbnet for mig nu”, fortæller Christina Julsgaard.

gs

Fakta om Christina Julsgaard

Christina Julsgaard (f. 1976) har altid arbejdet målrettet og ambitiøst med alt, hvad hun gør. Hun startede sin kreative karriere tilbage i 2001 som ung entreprenant tøjdesigner med sit eget brand; YIIP Copenhagen. Hun forsynede butikker verden over og havde egen butik i København, men i 2009 sadlede hun om og blev fuldtidskunstner.

Hun fik straks vind i sejlene og har især bemærket sig med sine koloristiske og pulserende malerier, og så har hun mere end 100 danske og udenlandske udstillinger i Skandinavien og Europa bag sig. I dag – 10 år senere – kan hun så se frem til sit store internationale gennembrud og få London, New York, Hong Kong og Singapore med på CV’et.

Publiceret 21 April 2019 09:00