Coverbandet Best of Bowie med blandt andet guitarist Martin Møller fra Hørsholm Musikskole giver koncert i Trommen 2. november. Pressefoto

Coverbandet Best of Bowie med blandt andet guitarist Martin Møller fra Hørsholm Musikskole giver koncert i Trommen 2. november. Pressefoto

Trommen hylder David Bowie

Coverbandet Best of Bowie spiller indtager Hørsholms kulturhus Trommen

Kulturhus Trommen hylder et af rockens største navne, David Bowie, ved en koncert lørdag 2. november. Her går det danske coverband Best of Bowie på scenen med en lang række af Bowies hits og alle de andre markante numre, der ikke nåede toppen af hitlisterne, men alligevel blev ikoniske for Bowies karriere.

Fik travlt efter hans død

Best of Bowie har eksisteret i mere end 10 år og fik pludselig stor opmærksomhed, da David Bowie døde 10. januar 2016.

"Jeg blev jeg ringet op af Ekstra Bladet om morgenen, og senere var jeg i TV2 Nyhederne. Den opmærksomhed har vi ikke haft før. Nu spiller vi typisk 20-30 koncerter om året, både i Danmark, Sverige og Tyskland," fortæller stifter af Best of Bowie, guitarist Flemming Rasch, i en pressemeddelelse fra Trommen.

Den aktuelle besætning tæller blandt andre guitarist Martin Møller, som underviser på Hørsholm Musikskole.

"Det er sjovt at spille Bowies musik, fordi den er så mangeartet. Bowie udfordrede konstant sig selv og publikum, og vi kommer hele spektret rundt, når vi hylder Bowie,” lover Flemming Rasch i pressemeddelelsen.

Billetter købes på trommen.billetten.dk eller i Trommens foyerbar.

jesl

Publiceret 23 April 2019 14:00