Niels Reumert i sit atelier. Foto: Hørsholm Kunstforening

Niels Reumert i sit atelier. Foto: Hørsholm Kunstforening

Fredagskaffe og kunstsnak med Niels Reumert

Mød kunstneren Niels Reumert i Fuglsanghus

Hørsholm Kunstforening holder fredag 10. maj kl. 10-12 et fredagskaffe-arrangement, hvor Niels Reumert, der er kunstneren bag den aktuelle udstilling i Fuglsanghus, vil være til stede sammen med kunstsamler Leif Dalgaard.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på de billeder og keramiske værker, der for øjeblikket kan ses.

Leif Dalgaard indleder fredagskaffen med at fortælle om sit forhold gennem 40 år til Niels Reumert, og derefter viser Niels Reumert rundt i udstillingen og fortæller om værkerne.

Alle Reumert-teknikker

Udstillingen rummer samtlige teknikker hos Niels Reumert – oliebilleder, bemalet keramik fra Vietnam, postkortmodifikationer (som er en særlig Reumert specialitet) og forskellige grafiske teknikker, lige fra offsetlitografi, stentryk og raderinger.

Niels Reumert har siden 1999 været medlem af Koloristerne, og udstillingen i Fuglsanghus dokumenterer, at han mestrer farven.

Leif Dalgaard er kunstsamler og har udgivet flere kunstbøger, herunder bøgerne 'Den mytologiske Pensel - om maleren Niels Reumert' og 'Niels Reumert & keramikken - En rejse til Vietnam'.

gs

Publiceret 05 May 2019 06:00