DEBAT:

Ældre forvist til kulden

Af Glen Madsen, Formand for Dansk Folkeparti Hørsholm

Tilbagevendende uro og ballade i aften- og nattetimerne på Kokkedal Station har øjensynligt resulteret i, at de indendørs siddepladser er blevet fjernet. Så nu er det ikke længere muligt på Hørsholms største trafikknudepunkt at hvile sine ben i læ for vind og vejr for de af vores medborgere, der måtte have et behov herfor.
Det er ikke bare uigennemtænkt og tåbeligt. Det er simpelthen en skandale og skal laves om. Hellere i dag end i morgen.
Mange af vores ældre og andre af vores mindst ressourcestærke personer har alt for længe stået for skud, hver gang riget og kommunen har fattedes penge. På trods af en livslang indbetaling til fællesskabet, der burde resultere i en langt mere værdig behandling og livskvalitet ad libitum, så har alt for mange ældre betalt prisen. Blandt andet for at samfundet har kunne inddække de massive økonomiske omkostninger, den alt for store indvandring fra især Mellemøsten har medført.
Nu får de medborgere, vi burde tage hånd om, så lov at betale prisen for indvandringen af middelalderlig opførsel igen.
Stod det til mig og Dansk Folkeparti, så var det ikke siddepladserne, beregnet til vores dårligt gående, der var blevet fjernet, men i stedet personerne, der qua deres opførsel gang på gang har bevist et større tilhørsforhold til en middelalderlig mellemøstlige kultur, end til vores danske, hvor vi har respekt for andre mennesker, deres ejendele og fælles ejendele ikke mindst.
 
Deltag i debatten på Ugebladets facebook-side.

Publiceret 13 December 2016 06:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV