DEBAT:

Huse i seks etager vil ødelægge bydel

Af Kjeld Flemming, Æbleparken 4, Hørsholm:
Undertegnede har deltaget i flere møder vedrørende sygehusgrunden. Senest den 14. marts, hvor vi fik forelagt det politisk besluttede, der tager udgangspunkt i bl.a. tætte boligklynger, en mangfoldig sammensætning, hvor rækkehuse, punkthuse og etagehuse udgør klyngerne i et sø- og parklandskab, altsammen vældig interessant og smukt.
Men der er også planer om at opføre tre seks-etages ejendomme, hvilket jeg tror og håber på, at vore kommunale myndigheder vil tage op til alvorlig overvejelse.
En fem eller seks-etages ejendom vil ødelægge det, der kan blive et virkelig attraktivt område og tage sol og lys fra de lavere ejendomme. Hvem vil bryde sig om at have dem i højhuset til at sidde og se ned til dem, hvor de sidder ude.
En ting der kan undre er, at man ikke i dette projekt, en ny by i byen, hvor man også lægger op til en mangfoldig sammensætning af mennesker, ikke har indregnet areal til et fælleshus.
Måske fordi det kunne blive en ekstra økonomisk belastning at drive. Sådanne huse findes mange steder, hvor det drives af en beboerforening. Det kan benyttes til møder, arrangementer, fester og forskellige aktiviteter for både yngre og ældre.
Jeg håber, der endnu er tid og politisk vilje til at indrage disse tanker i beslutningerne.

Du kan deltage i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående link:

Publiceret 23 March 2017 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV