DEBAT:

Er det virkelig Konservatives niveau?

Af Glen Madsen (DF) kommunalbestyrelseskandidat:

Hvad Nyhavns luderkvarter (jeg anede i øvrigt ikke, der fandtes sådan et), som du øjensynligt er ked af, at du ikke har investeret i for 40 år siden, har med Hørsholms SFO at gøre, er mig en gåde. Men noget tyder på, at latterlige metaforer, eller hvad det er, er en vigtig del af din måde at redegøre for din politik. Trist og fuldt forståeligt, at en kommentar i Ugebladets Facebook tråd beskriver dit indlæg som en mellemting mellem arrogant og bøvet.
Hvordan i alverden kan man som folkevalgt, endda for Det Konservative Folkeparti, og med et tildelt tillidshverv som formand for Børne- og Skoleudvalget, være så ligeglad med konsekvenserne af den politik, man er bannerfører for? Og hvordan er det muligt at respondere så nedladende – ikke bare til mig, men vidt og bredt, på en fuldstændig legitim kritik af en politisk beslutning?
En samlet kommunalbestyrelse har besluttet en taksstigning for alle klassetrin i SFO ordningen. En markant stigning på 379 procent for forældrene med børn i 4. og 5. klassetrin. I har sløjfet muligheden for SFO fra og med 6. klasse. Samtidig har I mig bekendt lavet en ekstrabevilling til kommunens tildelte migrantbørn på 200.000 kroner, så de kunne gå skatteyderbetalt i SFO. Siden I tog beslutningen er tæt på 50 procent af børnene på 4. og 5. klassetrin meldt ud af SFO. Det er fakta i sagen.
Jeg har sammen med mange andre forældre i Hørsholm kommune tilladt mig at mene, at det både på kort og lang sigt er en tudetosset beslutning, I har truffet. Hørsholm var i sammenligning med de øvrige kommuner i Nordsjælland i forvejen en af de dyrere SFO kommuner, og nu er vores SFO endnu dyrere.
I min optik er I i gang med at smadre SFO ordningen i Hørsholm, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor?
Jeg er med på, at du gerne vil fremstille det som om, der ikke var noget alternativ. Og du vil gerne have folk til at tro på, at kommunalbestyrelsen er så meget bundet på hænder og fødder, at I simpelthen ikke kan gøre andet. Altså andet end at gøre vores ældrepleje endnu mere uanstændig.
Din fortælling, kære Otto, er det rene og skære vås, for det er naturligvis altid muligt at prioritere i politik. Det er hele pointen. Hvis det ikke var sådan, ville det jo være irrelevant at have en kommunalbestyrelse. I så fald skulle vi hellere bruge din og dine kollegaers lønninger på et rimelig takstniveau i vores SFO.

Publiceret 21 April 2017 16:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV