DEBAT:

Borgmesteren freder rotte

Af Hans-Henrik Tofft, Hestkøbvej 5 C, Birkerød:
Det er da pænt af borgmesteren, at han sender en beklagelse, over det han kalder en uvenlig behandling fra en kommunalt ansat i kommunens miljøafdeling.
Det svar jeg fik, var snarere en dum flabet opførsel. Naivt ville jeg blot hjælpsomt anmelde at have set rotte, på størrelse med en pæn stor kattekilling. Og det ved et pizzeria, hvor lækker mel dej osv., må være behagelig føde for en rotte, og dens kommende familie.
I borgmesterens svar benytter han lejligheden til at belære byens borgere om, at de i den digitale verden, selv skal gøre 'dit & dat'. Gør det selv. Det må borgere så tage stilling til som de vil.
Og borgerne kan også tage stilling til om kommunens ansatte skal værre flabede. Jeg er udenbys.
LÆS OGSÅ: DEBAT: Borgmester beklager uvenlig behandling

Mit beskeden læserbrev, har afstedkommet, at tre personer uopfordret har henvendt sig til mig for at fortælle om deres problemer i lignende sager. Det er ikke en kommune værdigt, og det er derfor, at jeg orker at besvare borgmesteren svar.... der er for letkøbt og belærende overfor kommunens borgere.
Borgernes indsats, i den digitale verden, ville i stedet kunne anvendes til nytte hjælp...mener han ældre? Det betvivler jeg.
Når jeg skriver, at borgmester freder rotte, er det fordi han skriftlig fik chancen for at få at vide, hvor rotten var observeret. Det tilbud burde han som borgmester have taget imod, så afdelingen for bekæmpelse af skadedyr kunne tage vare om deres job.
Den flabede kommunale medarbejder var heller ikke interesseret i at høre hvor rotten var observeret. Så rotten, dens familie, og dens kommende større familie, lever ganske ufarligt med 'velsignelse' af borgmesteren.
De to minutter denne lille opgave, havde kostet, ville ikke betyde en pind i kommunens budget, der måske nu forøges ganske betydeligt, om en rotte, og alt dens afkom, forårsager kloakskader el. lign.. Så kommer det til at koste... og det mange kommunale penge.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 04 May 2017 16:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV