DEBAT:

Politikerne skal man ikke ’stole på’

Af Hans Henrik Raith, Sophienbergvej 57, Rungsted:
Vi er mange, der har glædet os til den nye biograf, som har været lang tid og mange millioner kroner undervejs. Man siger, at den der venter på noget godt, venter ikke forgæves.
Med en biograf i Trommen har vi fået biffen lige rundt om hjørnet. Giver mange fordele for store og små - yngre som ældre. Nemt og bekvemt.
Fyldt med forventning, har man skulle smække bagdelen i sædet og nyde en film. Lyd og lærred fejler ikke noget. Men stolene har ikke meget med biografstole at gøre.
De er ret lidt komfortable og kan ikke anvendes meget længere end varigheden af reklamer og forfilm. Man sidder væsentligt mere behageligt på Brøndby Stadion.
Der er brugt en masse millioner på biografen, hvilket må få os alle til at spørge, hvorfor der er anvendt disse ringe stole.
Selvfølgelig indskrænker udvalget af stole sig, når de skal kunne køres frem og tilbage. Men alligevel.
Mig bekendt har politikerne prøvesiddet masser af stole. Har I en anden kropsbygning end os andre, og indstilling til kvaliteten af en biografstol. Der har jo også været tilknyttet en armada af - kompetente? - konsulenter til projektet.
Hvor svigter jeres dømmekraft? Eller for den sags skyld de projektansvarlige.
Hvis det er økonomi, så har jeres prioritering svigtet. I har haft 20 millioner at lege med.
Formanden for det ansvarlige politiske udvalg bør give os den uforfalskede historie.
Jeg er sikker på, at vi er mange, der er glade for vores nye biograf, og vil gerne bruge den. Men synd det kræver man skal til fysioterapeut efter forestillingen.
Mon ikke politikerne må bide i det sure æble, komme til lommerne, og få gjort noget ved sagen.
Husk - at vide hvad det rigtige er, og ikke gøre det, er mangel på mod. Der er kommunalvalg til november. Vi vil godt vide hvem vi skal stole på.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 17 May 2017 15:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV