DEBAT:

Slør i krystalkuglerne

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:
Det er uomtvisteligt, at Sjælsmark havde ikke været udrejsecenter, såfremt Liberal Alliance ikke havde stemt for asylaftalen i 2012.
Venstre og Konservative arbejdede under SR-regeringen imod udrejsecenter på Sjælsmark indtil fru Inger Støjberg, slog en kolbøtte og hævdede, at hun ikke kunne undvære Sjælsmark som udrejsecenter - alligevel. Heldigvis kunne Venstre Hørsholm, fru Annette Wiencken så, i Ugebladet den 24. januar 2017, fortælle os, at Inger Støjberg heldigvis havde holdt sit løfte, måske til fru Wiencken, alene at placere helt ufarlige menneske / familier på Sjælsmark.
Var det kun mig, der opfattede det som halv sejr for Venstre og fru Wiencken?
I går var der så pludselig flere ambulancer, politibiler, helikopter og gidselsituation, fordi en iransk mand ikke vidste, at han var helt og aldeles ufarlig.
Kan vi nu ikke slippe for Venstre og Liberal Alliances undersøgelser i slørede krystal kugler om, hvad partierne mener er farligt og det modsatte?
De konservative med borgmester Morten Slotved har, som de eneste, hårdnakket fastholdt, at et udrejsecenter, så tæt på Hørsholm og ikke mindst København K kan blive livsfarligt med det mønster, terror har taget de seneste år.
Jeg håber bestemt ikke, at borgmester Slotved en dag får ret. Endnu har vi kun spirende valgkamp, men tænk over det til KV 2017. Stille og rolige, givet ulykkelige, mennesker laver ikke gidseldramaer fru Annette Wiencken og Venstre. Og Sophie Løhde har glemt alt om det, men sådan er hukommelses faktoren så forskelligt fordelt.

Publiceret 19 May 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV