Jørgen Eirfeldt, formand for Venstre i Hørsholm, svarer på spørgsmålet, om Venstre vil pege på den nuværende borgmester Morten Slotved.

Jørgen Eirfeldt, formand for Venstre i Hørsholm, svarer på spørgsmålet, om Venstre vil pege på den nuværende borgmester Morten Slotved.

DEBAT:

Vi peger på en borgerlig borgmester - hun hedder Annette Wiencken

Af Jørgen Eirfeldt, formand for Venstre i Hørsholm:

Thomas Dyrbye (formand for Konservative i Hørsholm, red.) spørger mig, om Venstre vil støtte Morten Slotved som borgmesterkandidat med begrundelse i, at de konservative i 2013 var kommunens største parti?
Venstre vil gerne støtte en borgerlig borgmester, der reelt ønsker at føre en borgerlig politik i Hørsholm – ganske i overensstemmelse med omkring 80 procent af vælgerne i Hørsholm.
Dette ønsker den siddende borgmester tilsyneladende ikke, og det må vælgerne jo tage stilling til.
Men det strider mod min demokratiske opfattelse, at borgmesteren ikke respekterer et borgerligt flertal, men i stedet henviser til, at man ikke svigter gamle venner (partier), der i fordums tider har støttet en, og for hvis støtte man efterhånden har betalt en solid pris i form af kommunal havn, en skøjtehal til 47 millioner og en uanstændigt dyr og meget tvivlsom ombygning af kulturhus Trommen.
Kommunalpolitik, når det er værst, siger mange af borgerne i Hørsholm.
Når det er sagt, så går Venstre naturligvis ind for et bredt samarbejde med ALLE partier i kommunalbestyrelsen.
Formanden henviser også til, at Morten Slotved gennem de seneste otte år har drevet en kommune med god service og lave skatter.
Dette postulat afhænger vel således af de øjne, der ser?
Det er altså vigtigt for Venstre, at vi har et borgerligt styre og en borgerlig borgmester i Hørsholm. Begge dele kan vi opnå med Venstres kandidat Annette Wiencken.

Publiceret 09 June 2017 10:00