DEBAT:

Nyt Rådhus! Naturligvis

Af Nina Weber, Usserød Kongevej 40 A, Hørsholm:
Der siges, at vores borgmester Morten Slotsved, har et ønske om et nyt rådhus. Og det nye rådhus skal have en placering der er mere tilgængelig for Hørsholms borger.
Jeg kan læse i Ugebladet, at Peter Rixen fra Kirstineparken er lidt uenig, og skriver ”hvad har borgerne ud af det?” og mange penge skal bruges, og alle de penge kan bruges bedre andre steder.
Lad os prøve at se bort fra alle de penge, et nyt rådhus vil koste, og se fremad, så kan det kun være positivt tænkning, at vi bygger et nyt rådhus, og jeg sælger gerne min fine placering, hvor mit hus er, Usserød Kongevej 40 A.
Vi bor i Hørsholm, så hvorfor skal vores borgmester gemmes væk på så en kedelig adresse, Ådalsparkvej 2? Hvorfor skal borgere, der skal have et visit på Rådhuset, træde ind i sådan en kedelig bygning, som vores rådhus nu er placeret.
Husk hele tiden på, at det er Hørsholm vi bor. Vi har ikke en lang kæde af sociale tabere, der hver dag står i kø foran rådhuset med en tom hat i hånden og skal have udbetalt en sum penge til dagen og vejen.
Nyt rådhus, lad os få det. Et rådhus der oser af kvalitet, der er placeret i centrum af byen. Så vores borgmester stolt kan omfavne os alle og udstråle en begejstringsrus, og vi alle vil blive stolte af vores by, turister vil strømme til, alle må naturligvis se det nye rådhus, eventuelt også folk fra andre lande vil have en interesse i at komme til Hørsholm.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 28 June 2017 14:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV