DEBAT:

Svar konkret, Antonsen!

Af Erik Ove, Axel Heides Vej 91, 2970 Hørsholm:
 
Så skete det igen. I Gøgevangkvarteret. Et menneske uden forståelse for sine omgivelser bygger et hus i 8 meters højde og ødelægger alt for naboerne. Fordi han kan, og fordi kommunen efter års smøleri ikke har fået lavet en lokalplan, der tager behørigt hensyn til kommunens eksisterende borgere.
Alle de gode intentioner var ellers fremme for 2 år siden, da der også blev bygget et skrummel af et hus i 8 meters højde, som alle naboer protesterede over. Politikeren og udvalgsformanden Peter Antonsen forstod selvfølgelig problemet og ville straks arbejde på at få lavet en lokalplan, der forhindrede lignende tilfælde. Det er to år siden. Intet er sket.
Så kommer en ny sag og hr. Antonsen vil igen arbejde for en lokalplan, men så kommer undskyldningerne:
1. Der er andre ting i kommunen, der har haft højere prioritet
2. Det er dyrt at lave en lokalplan.
Det er præcist slige udokumenterede undskyldninger, der fremmer den omsiggribende politikerlede, så vil Peter Antonsen ikke lige skære ud i pap for os, hvilke andre ting, han og et flertal har prioriteret højere end en kommunalplan, der tilgodeser kommunens borgere. Og kan vi ikke lige få at vide hvad det præcist vil koste at lave en lokalplan for Gøgevang som ganske enkelt forhindrer bebyggelse i 2 etager. Hvor svær kan det være?
Og så ville det måske være en god ide, hvis de mange grundejerforeninger i kommunen begyndte at undersøge, hvad der er mulighed for i deres områder af slige ting. Man kan jo lige erindre om, at der er kommunalvalg om få måneder, så hvilken holdning har de politiske partier egentlig til spørgsmålet om de manglende lokalplaner.
Kunne man få et klart, utvetydigt og bindende svar fra de ansvarlige politikere?
Desværre det er nok for meget forlangt. 

Publiceret 15 July 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV