DEBAT:

Parkering ved Idrætsparken - tænk ud af boksen

Af Per Støvring Sørensen (V), kandidat for Venstre, Valdemarsvej 17, Rungsted Kyst:
Jeg har  søndag formiddag haft den glæde at benytte Hørsholm Svømmehal. Men det var desværre ikke ideel glæde at komme til og fra svømmehallen. Magen til trafik og parkeringskaos skal man normalt til byer som Rom eller Paris for at opleve.
Der var parkerede biler overalt, og med overalt mener jeg overalt. På de autoriserede pladser, på cykelstier, fortove og alle andre steder, hvor der er plads til en bil.
Det var med blandet fornøjelse, at jeg overværede en hændelse, hvor der var to personer, som mente at have ret til samme ledige plads, det var lige før, at der opstod klammerier på parkeringspladsen.
Jeg kunne forstå på andre kunder, som kommer regelmæssigt i svømmehallen, at det ikke var en enkelt døgnflue, men et problem der opstår gang på gang. Og man kan vel kun forestille sig, hvordan problemet vil eskalere, når den nye skøjtehal skal tages i brug.
Udfordringen er naturligvis, hvad der kan gøres for at afhjælpe problemet. Der er ikke mange ledige kvadratmeter i området, som kan inddrages til parkering. Som borger i Hørsholm kan man jo glæde sig over de fredede, grønne arealer, som ligger nord for Idrætsparken op mod Kokkedal, og som ikke kan inddrages til eventuel parkering.
Så der er behov for at tænke ”ud af boksen”. Kunne man forestille sig en omlægning af Stadion Alle, så der kunne placeres lovlige parkeringspladser her? Et bedre tilbud om at benytte pladserne foran Gymnasiet i weekenden, eller noget helt tredje?
Det er i hvert fald min opfattelse, at det er et område, der skal kigges nærmere på, og det er bestemt noget, jeg vil arbejde på i den kommende kommunalbestyrelse.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 12 September 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV