Per Støvring Sørensen, kandidat for Venstre.

Per Støvring Sørensen, kandidat for Venstre.

DEBAT:

Ulvemosehusets proces

Af Per Støvring Sørensen, kandidat for Venstre, Valdemarsvej 17, Rungsted Kyst:
Det lader til, at det sidste ord ikke er sagt i denne sag.
Senest har Jacob Kwon refereret flere hændelser og udtalelser, som tyder på, at alt ikke er foregået, som man kunne forvente. Jeg vil bestemt ikke påstå, at der direkte er sket løgne og fortielser, men man kan jo undre sig over, at det kommer som en stor overraskelse for de regerende, at forældrene både på Ulvemosehuset og Rungsted Skole er direkte imod de fremlagte planer.
Umiddelbart virker det på mig som om, at man ikke har inddraget de vigtigste interessenter i beslutningsprocessen, nemlig de borgere som vil blive direkte påvirket af det fremsatte forslag.
I andre kommuner klager borgerne over, at man føler sig langt fra Rådhuset i beslutningsprocessen ikke mindst geografisk. Men her i Hørsholm er vi så tæt på hinanden, at man burde kunne forvente en bedre finger på pulsen.
Skal vi ikke alle sammen arbejde for, at den nye kommunalbestyrelse vil inddrage borgerne og alle interessenter i fremtidige beslutninger og ikke mindst høre på de gode argumenter, som borgerne fremsætter, inden man træffer afgørelser som griber fundamentalt ind i vores hverdag, måtte det være omkring skoler, daginstitutioner, byggesager og meget andet.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 15 October 2017 09:00