DEBAT:

Gode idrætsfaciliteter gør byen attraktiv

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:

Som det nok er læserne af Ugebladet bevidst, så har Bent Fabricius (K) og jeg haft en lille verbal fejde omkring udviklingen af idrætsfaciliteterne i Hørsholm.
For en måneds tid siden slog jeg på tromme for, at vi skulle tænke langt mere visionært i forhold til vores idrætsfaciliteter og indlede med at iværksætte en udvidelse og modernisering af svømmehallen sammen med den igangværende proces omkring et tidssvarende klubhus til HUI. Mine tanker byggede (og bygger) på, at det var smart at slå flere fluer med ét smæk. Ligesom det fra min synsvinkel også, både økonomisk og facilitetsmæssigt, var klogt, at flere idrætsudøvere og deres publikum kunne interagere tættere sammen i vores sports- og fritidsmiljø.
I den efterfølgende debat har Bent Fabricius (K) med syvtommersøm slået fast, at han ikke ønsker at afvige en tomme fra den hidtidige ”reagerende” Konservative linje på sports- og fritidsområdet. Målsætningen om at gøre byen til den mest attraktive i det københavnske opland er desværre gået helt og aldeles i glemmebogen.
Bents indlæg er bakket op med en del ”synes godt om” af flere andre Konservative kommunalbestyrelseskandidater. Derfor må det antages, at der generelt set er enighed om Bents udtrykte linje i Konservative i Hørsholm.
Imens Bent og jeg har debateret i Ugebladet, er det via en undersøgelse i Dansk Idræts Forbund (DIF) slået fast, at idrætsudøverne i Hørsholm er tæt på de mest utilfredse i hele landet.
Det er ingen hemmelighed, at gode vilkår og faciliteter på netop sport og fritidsområdet er et af de allervigtigste parametre, når unge børnefamilier skal vælge, hvor de vil bosætte sig. Derfor er det intet mindre en katastrofalt, at vores kommune, der er én af landets mest ressourcestærke, kan opnå sådan et skudsmål.
Vi skal holde op med at 'reagere' og i stedet agere. Derfor håber jeg, at den nyvalgte kommunalbestyrelse efter 21. november vil lægge det hidtidige uambitiøse tankesæt i graven, og i stedet lægge sig i selen for at iværksætte idrætsfaciliteter og bæredygtige forhold for foreningerne, der bygger på behovet i fremtiden.
Hørsholms borgere ønsker visioner. Det gør Dansk Folkeparti også.

Publiceret 31 October 2017 23:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV