DEBAT:

I Dansk Folkeparti peger vi på…

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:
Forleden dag var der en tv-transmitteret valgdebat fra Trommen, hvor de forskellige partier afslutningsvis skulle åbenbare, hvem der var partiets borgmesterkandidat?
Konservative pegede naturligvis på sig selv. Centrum-venstre partierne Radikale, Socialdemokratiet, Kristendemokraterne og Socialistisk Folkeparti pegede også på Morten Slotved, men hvorfor skulle de heller gøre andet, når han så gerne vil belønne dem med udvalgs-formandskaber ad libitum? Venstre pegede også naturligvis på sig selv. Alternativet pegede på Dalai Lama og til sidst pegede Liberal Alliance og vi fra Dansk Folkeparti hverken på den ene eller anden borgmesterkandidat.
Alt i alt så var der ingen overraskelser. Ud over at Alternativet peger på Dalai Lama, men det kan åbenbart ikke blive alternativt nok for det grønne tylskørt-dansende parti.
I Dansk Folkeparti har vi ikke lagt skjul på, at vi på flere områder er utilfredse med den kurs, det nuværende flertal har lagt. Det være sig på ældreområdet, hvor vi ønsker langt mere livskvalitet og selvbestemmelse til vores ældre medborgere. Det være sig på skoleområdet, hvor vi ikke skal nøjes med at hænge vores hat på en trivselsmåling, men i stedet skal insistere på at løfte vores børn uddannelsesmæssigt langt højere end hidtil. Det være sig på alle politikområder, hvor vi skal gøre byen attraktiv for børnefamilier, hvor det indtil nu har været alt for uambitiøst. Og det være sig på migrant- og udlændingeområdet, hvor vi i Dansk Folkeparti vil have standset de Radikale og Socialdemokratiske ekstrabevillinger til en integration, der mestendels ikke virker, og som i øvrigt bekostes af de af vores egne borgere, der i forvejen har det sværest.
I Dansk Folkeparti peger vi på den borgmesterkandidat, der vil lægge den nuværende centrum-venstre-konstituering i graven.
I Dansk Folkeparti peger vi på den borgmesterkandidat, der i videst muligt omfang vil tilgodese borgenes bedste og som sætter en stopper for den hidtidige ”talen ned til” borgerne. I Dansk Folkeparti peger vi på den borgmesterkandidat, der tør basere politikken på, hvad der er sund fornuft. I Dansk Folkeparti peger vi på den borgmesterkandidat, der tør tænke visionært og være fremsynet.
Godt valg til jer alle.

Publiceret 10 November 2017 15:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV