DEBAT:

Konservativt hak i pladen

Af Glen Madsen (DF), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:
Det er efterhånden ved at være en smule trættende at høre på den falske konservative sang om, at årsagen til deres gentagne konstituering med R og S skyldes et ønske om bredt samarbejde.
Faktum er, at konstitueringen i Hørsholm intet har med politisk samhørighed og et ønske om det brede samarbejde at gøre. Var det tilfældet, så var det selvfølgelig også muligt at konstituere sig med de øvrige borgerlige partier og derfra samarbejde med R og S.
Nej, konstitueringen i Hørsholm handler om andre ting – to for at være helt konkret.
Først og fremmest selvfølgelig om magten i sig selv. Konservative er simpelthen hunderæd for, at de øvrige borgerlige partier får lov til at vise deres værd, for det vil jo i den grad true det Konservative magtmonopol i Hørsholm.
Dernæst så handler det i lige så høj grad om at belønne sine borgmesterstøtter med en formandspost og deraf et større økonomisk vederlag. Og der duer det ikke, at der er for mange til at dele kagen, for så får man den jo ikke rigtig smagt, vel?
Konstitueringen handler altså overhovedet ikke om det såkaldte brede samarbejde, som både borgmesteren, den konservative formand i Hørsholm, Tomas Dyrbye og mange konservative støtter ynder at udlægge det som. Ligesom det heller ikke handler om visioner for byen og dens borgere. Det handler ene og alene om, hvordan det konservative magtmonopol kan strækkes til at vare længst muligt.
Så, kære konservative venner: Kan vi ikke snart få vendt pladen? Sig tingene, som de er, at I foretrækker et samarbejde med R og S i stedet for med V, LA og DF.
I vil kort sagt blæse højt og flot på en borgerlig konstituering. Det ville altså være mere klædeligt med ærlighed fremfor den evindelige sang fra de varme lande.
Husk at en løgn ikke bliver sand af at blive fortalt igen og igen.

Publiceret 05 December 2017 15:45

SENESTE TV