DEBAT:

Tak fra SF for 422 stemmer

Af Louise Zabel (SF), kandidat til KV17, Bloustrødvej 23, Hørsholm:
Tak for de 422 stemmer. Vil I hjælpe til at få flere om fire år?
Lidt forsinket vil jeg gerne takke de 274 borgere, der stemte på mig som deres kandidat til kommunalvalget 2017. Jeg er stolt og beæret over jeres tillid, og jeg fryder mig over 11. pladsen for flest personlige stemmer, hvilket jo havde rakt til en plads i kommunalbestyrelsen, hvis jeg havde været i et andet parti.
Desværre fik SF som parti ikke et supergodt valg med i alt 422 stemmer, og det tager jeg til efterretning og sender gode tanker til de tre socialdemokrater, der i stedet kom ind. I har nu taget det ledende ansvar for Børne- og Skoleudvalget samt Sundhedsudvalget, og gid at det må hjælpe.
Jeg holder øje med jer og regner med, at I arbejder for et fælles, demokratisk og solidarisk Hørsholm, ligesom jeg ville have gjort.
For det glædelige er, at I borgere klart markerede, hvilken retning kommunen skal gå de kommende fire år. Selv om jeg politisk set er uenig med borgmester Morten Slotved om mange ting, så sover jeg godt om natten med ham som borgmester. Jeg synes, det ville klæde Venstre og Dansk Folkeparti at acceptere, at de er gået tilbage, tage arbejdstøjet på og starte den konstruktive politikudvikling i stedet for at skrive bitre læserbreve i lokalpressen. Det fører ikke til noget godt for vores lokale demokrati.
Frem til næste valg vil jeg overveje, om jeg stiller op igen. Jeg synes stadig, at Hørsholms Kommunalbestyrelse har brug for et SF til at udfordre vanetænkningen, og mon ikke det stadig gør sig gældende med Konservative, Radikale og Socialdemokraterne i magtens kerne i nye fire år?
Men jeg har brug for jeres hjælp. Er der nogen af jer 422 SF-vælgere, der vil yde lidt ekstra ved at være aktive og måske endda blive medlem og stille op sammen med mig næste gang? Vi har brug for aktive borgere, der råber højt, når noget er urimeligt – men som er indstillede på dialog og løsninger frem for mudderkastning. Sådan et parti er SF nemlig, og det er jeg stolt af.

Publiceret 19 December 2017 14:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV