Et uigennemtrængeligt krat. Ifølge fredningen skulle det være et grønt græstæppe med enkelte grupper af træer.

Et uigennemtrængeligt krat. Ifølge fredningen skulle det være et grønt græstæppe med enkelte grupper af træer.

DEBAT:

Mobning – en ny aktivitet i golfklubben?

Af Ole Christensen, Slotsdalen 181, Hørsholm:

Jeg har altid troet, at golfspillere tilhørte den lidt bedre aflagte del af befolkningen, – dem der stemte til højre for midten og som gik ind for at love og regler skulle overholdes. De gode samfundsstøtter.

Men sådan er det åbenbart ikke i Kokkedal Golfklub. Her er et mindre kontingent bøller gået over til mobning af naboerne (in casu bl.a. mig).

I stedet for at rydde området overfor min parcel, som man er forpligtet til, har golfklubben nyplantet (hvilket er en fuldstændig uhørt krænkelse af fredningen) et flere meter højt uigennemtrængeligt krat, og man har sikret sig, at det hovedsageligt dækker udsynet fra min grund.

Eneste formål er at genere mig og mine naboer mest muligt.

Hvad er så årsagen til at Golfklubben har grebet til grov mobning? Jo, det er såmænd, at jeg ved enkelte lejligheder har henledt opmærksomheden på golfklubbens voldsomme brud på områdets fredning, som har fundet sted over en lang årrække.

Beklageligvis er det hele taktfast applauderet af borgmesteren, der frejdigt har erklæret at naturfredning tilpasser man til egne behov og efter forgodtbefindende. For at føje spot til skade er formanden for Naturfredningsforeningen tilsyneladende enig i det synspunkt.

Og med dem i ryggen mener Kokkedal Golfklubs ledelse åbenbart, at man kan tillade sig hvad som helst. Havde en sådan mobning fundet sted på en skole, havde det uden tvivl ført til omgående bortvisning.

Så mon ikke tidspunktet er inde til at myndighederne “mander sig op” og får bekæmpet disse wild-west tilstande?

Det må være pinagtigt for golfklubbens medlemmer – for der er vel ingen ordentlige mennesker der kan være med i en sådan forening.

Publiceret 15 May 2018 09:30