DEBAT:

Det er venstrefløjsretorik, Thiesen

Af Glen Madsen (DF), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelsen og folketingskandidat i Nordsjælland:

Jeg kan ligeså godt fra start af erkende, at jeg nærer stor sympati for Mette Thiesens (NB) italesættelser af vores massive udfordringer med en ALT for stor ikke-vestlig tilstedeværelse i Danmark.

Et permanent stop for indvandring fra især Mellemøsten og Afrika er nemlig altafgørende for Danmarks fremtid, og derfor er det essentielt at flere partier stemmer i, og kæmper den samme kamp som Dansk Folkeparti bravt har kæmpet i over 20 år og fortsat kæmper hver eneste dag. Så altså hatten af for Mette og NB så langt…

Findes der egentlig en større cadeau til et partis politik, end at andre partier kopierer den én til én? Det tror jeg ikke.

Så jeg kipper med vores smukke Dannebrog for det kvalitetsstempel Mette og NB har sat og sætter på Dansk Folkepartis asyl- og udlændingepolitik.

Imidlertid synes jeg, at Mette går helt galt i byen, når hun på Ugebladet skråsikkert udtaler, at der var tale om racisme i forbindelse med overfaldet på en dansk Brøndbyfan på Kokkedal Station Kristi Himmelfartsaften.

Faktisk synes jeg, at hun gør vores fælles vigtige kamp en bjørnetjeneste ved at konkludere racisme som årsag. Overfaldet handler nemlig ikke om race, og det er deraf naturligvis ikke racisme. Men derimod betinget af et kulturelt tilhørsforhold, kulturelle sædvaner og en opdragelse blottet for respekt for andre mennesker.

Når Mette uden diskussion påberåber, at overfaldet er racisme, så begår hun præcis den samme brøler og sætter nøjagtig den samme debatødelæggende (og fejlagtige) præmis op som Radikale, Socialdemokratiet og de øvrige venstrefløjspartier har gjort mod Dansk Folkeparti altid.

Det fjerner fokus væk fra sagens kerne, og det synes jeg er brandhamrende ærgerligt. Folk er trætte af at høre og læse om racisme, fordi betydningen er blevet lige så udvandet som statsborgerskabet.

Så kære Mette og Nye Borgerlige. I stedet for – med bevidst forkerte prædikater – at træde i centrum-venstre partiernes fodspor, så lad os i stedet italesætte det elementære og essentielle... At islamisk og vestlig kultur er bygget på to så forskellige fundamenter, at forestillingen om en stor forkromet integration og et fremtidigt harmonisk samvær aldrig vil blive andet end et fatamorgana.

Publiceret 24 May 2018 10:00