Glen Madsen (DF) kritiserer, at borgmesteren og de politiske udvalgsformænd for skattekroner har været på medietræningskursus for skattekroner.

Glen Madsen (DF) kritiserer, at borgmesteren og de politiske udvalgsformænd for skattekroner har været på medietræningskursus for skattekroner.

DEBAT:

Politikere på spin-kursus og du betaler

Af Glen Madsen (DF), medlem Hørsholm Kommunalbestyrelse og folketingskandidat i Nordsjælland:

Konservative, Socialdemokratiske og Radikale kommunalpolitikere på spin- og medietræningskursus for skatteydernes penge?

Ja, det lyder jo nærmest som en Hollywood film, men ikke desto mindre så er det helt og aldeles virkeligt, at en overvejende del af konstitueringspartierne for nylig har været på et sådan dagslangt kursus på Rungstedgaard.

Ved en tilfældighed fandt jeg ud af at Hørsholm Kommune havde et arrangement på Rungstedgaard med et firma, der hedder HØSTAGER SOLO. Da jeg, på trods af at sidde i kommunalbestyrelsen, ikke kendte til arrangementet måtte jeg selvfølgelig hjem og ”Google”, hvad det nu var for noget?

På HØSTAGER SOLO's hjemmeside fremgår det, at man på et kursus med Esben Høstager kan blive klogere på regnskabssminke, notater, der havner ved pressen, bestikkelse, smørelse og ”uregelmæssigheder”, hvad man gør med whistleblowere, håndtering af afskedigelser efter ”gensidig aftale” m.v.

Kast gerne et blik på hjemmesiden og bedøm selv, om det er noget, du mener, kommunalpolitikere skal undervises i og have betalt af kommunens skatteydere? http://hostager.dk/

Uanset hvad indholdet på kurset reelt har været (jeg håber trods alt, det ligger milevidt fra det Esben Høstager reklamerer for på sin hjemmeside), så vil jeg med syvtommersøm slå fast, at Dansk Folkeparti ikke på nogen som helst måde mener, at politikere på den måde bare kan skalte og valte med borgernes surt betalte skattepenge.

Slet ikke når de i stedet kunne være blevet brugt på vores børn og ældre eller skattelettelser for den sags skyld.

Egentlig kommer det ikke som en overraskelse for mig, at de konstituerede partier i Hørsholm har brug for at lære, hvordan man skal ”præsentere” sin ”politik”, og hvordan man skal forholde sig til medierne.

For jeg har jo ved flere lejligheder beskrevet den tvivlsomme politiske kultur og magtarrogance, der qua et 70 årigt uafbrudt Konservativt borgmesterstyre til tider desværre hersker. Men det er kommet som et stort chok for mig, at der er behov for at blive trænet i de situationer Esben Høstager beskriver på sin hjemmeside. Ligesom det også er kommet noget bag på mig, at det lader til at være kutyme, at det ikke er det enkelte kommunalbestyrelsesmedlem eller deres parti, der betaler gildet, men derimod vores børn, unge og ældre.

Publiceret 09 June 2018 10:30