Glen Madsen (DF) vil fortsætte med at involvere offentligheden i sit arbejde i kommunalbestyrelsen.

Glen Madsen (DF) vil fortsætte med at involvere offentligheden i sit arbejde i kommunalbestyrelsen.

DEBAT: Forkert adresse, fru Correll

Af Glen Madsen (DF), medlem af kommunalbestyrelsen:

Kære Fru Correll.

Først og fremmest, så vil jeg gerne takke Dem mange gange for Deres henvendelse til mig i Ugebladet.

De skal vide, at jeg sætter utrolig stor pris på engagerede borgere og værdsætter Deres trang til dialog med os, der er valgt ind i kommunalbestyrelsen. En konstruktiv dialog er i den grad fordrende for en god udvikling i byen og deraf en gevinst for alle.

De skal også have tak for, at De bekræfter min pointe om den demokratiske skævvridning, der er konsekvensen af et skatteyderbetalt spin- og mediekursus. De skriver nemlig, at jeg ville have haft glæde af et sådan kursus, hvormed De med al tydelighed illustrerer problematikken i borgmesterens beslutning om at afholde et mediekursus for nogle (af ham) udvalgte medlemmer af kommunalbestyrelsen.

Til sidst opfordrer De mig til, at løse de mange udfordringer jeg ser og oplever i forbindelse med mit hverv som folkevalgt ”indenfor murerne” på rådhuset i stedet for at ytre min mening i lokalpressen.

Til det vil jeg sige, at jeg godt ved, det efterhånden er en sjældenhed at opleve politikere, der tør indvie offentligheden i deres tanker og være villig til at stå på mål for dem. Især i Hørsholm. Men jeg kan ikke lade være. Jeg trives ualmindelig godt med, at være lige præcis den, jeg er. Og selvom flere erfarne kommunalbestyrelsesmedlemmer har fortalt mig, at jeg skal være en anden, end den jeg er, i forbindelse med mit nye hverv i kommunalbestyrelsen, så kommer det altså ikke til at ske.

Jeg har altid råbt vagt i gevær, når jeg oplevede at ”nogen” eller ”noget” har været urimeligt, og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Når det så er sagt, så medgiver jeg, at det ville være enormt rart, hvis der var mindre at råbe vagt i gevær om på rådhuset i Hørsholm.

Jeg håber faktisk, at vi når dertil en dag.

Men det kræver, at de tre partier, der i bogstavelig forstand flæsker sig i magten, holder op med at lede kommunen så arrogant, tonedøvt og laissez-faire, som tilfældet er, samt at de begynder at udvise en reel lyst til samtale og samarbejdsvilje med os tre partier udenfor konstitueringen.

Publiceret 20 June 2018 22:30