Glen Madsen (DF)

Glen Madsen (DF)

DEBAT: Gruppevoldtægter er forældrenes ansvar

Af Glen Madsen (DF), Hørsholm, folketingskandidat i Nordsjællands Storkreds:

En god opdragelse er én, hvor man lærer at have respekt for andre mennesker, andres ting, myndighedernes anvisninger og samfundets regler. En god opdragelse er én, hvor man lærer vigtigheden af frihed, lighed, ligeværd, ligestilling og demokrati. En god opdragelse er ene og alene forældrenes ansvar og absolut ingen andres.

Derfor er det også beskæmmende at konstatere, hvordan forældre til de drenge, der er sigtet for gentagne gange at have gruppevoldtaget og på andre måder seksuelt forulempet piger mellem 13 og 16 år, fuldstændig friholder sig selv for ansvaret. Og ikke nok med det, at de samtidig tillader sig at trække racismekortet overfor politiet og derudover åbenbare, at det jævnfør deres normer ikke er en voldtægt, hvis overgrebet finder sted indendørs. Det er fra deres kulturelle ståsted kun en voldtægt, hvis man er udendørs og tvinger pigen ned. Goddag mand økseskaft!!!

Måske det er sådan, der hvor de personer kommer fra, men sådan er det altså ikke i Danmark!

Hvis drengene kendes skyldige i voldtægt og /- eller andre seksuelle overgreb, så skal både gerningsmændene og deres forældrene udvises af Danmark. Med de udtalelser, der er kommet fra nogle af forældrene, så står det uden for enhver tvivl, at disse drenge er opdraget med normer, der ganske enkelt ikke hører til i Danmark.

Det er på tide, at vi, der vil et harmonisk, fredeligt og trygt Danmark, sætter foden ned og siger stop én gang for alle!

Vi vil ikke have den slags opførsel, ugerninger og komplet mangel på respekt for andres mennesker liv og velbefindende her i vores land. Punktum!

Danskere, der ikke kan finde ud af disse helt elementære regler, kan for min skyld (og til evig tid) rådne op bag lås og slå, og er man kommet til Danmark fra udlandet, eller er ens forældre kommet til Danmark fra udlandet, så er det efter afsonet dom farvel og tak til både gerningsmanden og dennes forældre.

Det er på høje tid, at få genskabt trygheden. Især for vores piger skyld.

Publiceret 11 July 2018 10:00