Få nu den fucking klokke sat på, så vi andre kan køre, også uden at blive skræmt til døde, når man bliver råbt ind i ørerne, skriver Jimmy Kobberø. Foto: MostPhotos

Få nu den fucking klokke sat på, så vi andre kan køre, også uden at blive skræmt til døde, når man bliver råbt ind i ørerne, skriver Jimmy Kobberø. Foto: MostPhotos

DEBAT: Få nu de f...... ringeklokker på cyklerne

Af Johnny Kobberø, Frennevænget 9, 2. tv, Hørsholm:

Jeg har siden, jeg fik min trehjulede elektriske scooter for et par måneder siden, fået det ene chok efter det andet, når jeg har kørt af sted på cykelstierne, som jeg SKAL køre på, når der er en cykelsti. Ellers fortorv hvis der er, eller vej.

Hvorfor bli'r du chokket spørger du?

Det skal jeg såmænd fortælle dig. Der kommer så mange cyklister, især sports cyklister ræsende derudaf. De kører helt op i bagenden på mig, og når de så skal forbi, bli'r der bare råbt “BAGFRA”, og så drøner de forbi, inden man kan nå at køre ind til siden, og ser sure ud, fordi det går for langsomt.

Jeg har virkelig lyst til at skubbe dem ud på vejbanen eller råbe noget sjofelt efter dem!

Jeg er fysisk handicappet og bliver meget let forskrækket. Chokket består i, at de kører så tæt på, før der bliver råbt, så jeg bliver så forskrækket, at jeg er ved at køre ind i et eller andet.

Der er faktisk en grund til, at der skal være en ringeklokke på en cykel, og det er netop for at kunne meddele, at man kommer kørende og gerne vil forbi. Det kan godt være I synes sådan en klokke ser forfærdelig ud, men det vil jeg skide på.

Få nu den fucking klokke sat på, så vi andre kan køre, også uden at blive skræmt til døde, når man bliver råbt ind i ørerne.

Publiceret 12 September 2018 19:00