Hans Henrik Raith skriver om ansættelse af Dorte Dahl som ny centerchef for sundhed og omsorg. Arkivfoto

Hans Henrik Raith skriver om ansættelse af Dorte Dahl som ny centerchef for sundhed og omsorg. Arkivfoto

DEBAT: Referatet fra ansættelsesudvalget af ny centerchef

Af Hans Henrik Raith, Sophienbergvej 57, Rungsted Kyst:

Vi skal have ansat en ny centerchef for Sundhed- og omsorg. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi søger én der kan falde helt ind i den profil, vi har på området, herunder ledelseskultur. Desuden skal vedkommende kunne fastholde de kvalitetsstandarder, som Hørsholm kommune har.

Der skal naturligvis et kostbart konsulentfirma ind over opgaven, så vi sikrer os den helt rette person.

Hvem var det, der nævnte kommunen skal spare? Misforstået – gælder kun i forhold til borgerne.

Vi har fået 22 ansøgninger til jobbet, og konsulenterne har fundet en lille guldklump, i det meget kompetente felt af ansøgere.

Personen kommer fra et job som regionschef, hvor jobbet ophørte, da virksomheden blev smidt på porten af Gribskov Kommune. Nu tror vi naturligvis ikke på, hvad der står i aviserne om den sag.

Vi skal, selvklart, heller ikke tale med ledelsen i Gribskov, selvom formanden for omsorgs- og ældreudvalget udtaler ”at vi arbejder intenst på at finde en løsning, der kan sikre, at borgerne igen kan føle sig trygge i fremtiden”.

Ret beset drejer det sig kun om brug af ukvalificeret arbejdskraft, omfangsrig fejlfakturering af ydelser til døde og begravede borgere m.m. Lyder da egentlig meget kreativt. De er vist bare meget nærtagende – og alt for kvalitetsbevidste i Gribskov.

Der har også været sjusk med medicinen i Gribskov. Her kommer den ny centerchef straks på hjemmebane. Det er jo en af Hørsholm kommunes kernekompetencer. Tænk bare på vores seneste alvorlige rapport om fejlhåndtering af medicin.

Glædeligt at alle, i dette yderst kompetente udvalg, er enige om ansættelsen af den nye centerchef. Med pågældendes baggrund kan borgerne i Hørsholm føle sig helt trygge i fremtiden. De skal blot lade være med at blive syge eller gamle.

Også tak til konsulentfirmaet for et godt stykke arbejde. Vi vil med glæde honorere deres faktura.

Referent:

Hans Henrik Raith

Publiceret 20 September 2018 07:00