DEBAT: Er Venstre i Hørsholm ved at smuldre?

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Hørsholm Kommune har flere end 8.000 borgere over 60 år? Fritz Reuther lovede dem, men under valgkampen, op til 17 millioner kroner. Øremærket til de ældre herunder seniorboliger.

Ved budgetforliget blev de 17 nedsat til 3 millioner og de eneste millioner Fritz Reuther ruttede med dér, var Allerøds befolkning, som af Fritz Reuther blev fastslået til 24.000.000 og 200.000 lidt 'mindre' end Hørsholm ifølge Fritz Reuther.

Anne Ehrenreich har alene klaphatten, nej ja-hatten på! Man kan næppe forestille sig, at Annette Wiencken og Venstre Hørsholm kan politisk overleve endnu et borgmester-nederlag i Hørsholm, så Annette Wiencken er nok nødt til at sikre sit job på NGG og nye bygninger ved det nye center.

Det er Ann Lindhardt og Kristian N. Jensen imidlertid så ikke? De er imod det nye center i Fredensborg, af hensyn til handlen i Hørsholm. Altså i modsætning til Annette Wiencken?

Man må vel også stille spørgsmålstegn ved, om ikke Kristian Nørgaard Jensen overtager Annette Wienckens borgmesterkandidat-rolle til næste kommunalvalg? Hvis ikke Kristian Nørgaard kommer i Folketinget?

Sidstnævnte bliver måske noget op ad bakke, når der er mange kendte Venstre mænd m/k, der skal kæmpe for at blive genvalgt – om Gud og vælgerne vil?

Nu er der så i dag, et mig bekendt upolitisk læserbrev i Ugebladet, der efterspørger flere seniorboliger?

Vil Fritz Reuther og resten af Venstre stå ved Fritz Reuthers løfte til de 8.000 ældre i kommunen? Og forsøge at skaffe den nødvendige likviditet med MOMO-løsningen og de mange seniorboliger? Eller viser Fritz Reuther og Venstre Hørsholm sig også her bare som diffus snak?

Tag jer nu sammen, Venstre i Hørsholm og få fælles fodslag i det mindste i egne rækker? Det de meget små partier, under det åbne kommunalbestyrelses møde, blev revet i næsen, således med 1/19-del indflydelse, passer ikke rigtigt med Venstre og fem medlemmer ud af 19?

Men I skal jo kunne udvise enighed? Og fortælle om I vil løse udfordringer eller beholde Ulvemosehuset og Fritidshuset? Sidstnævnte som der måske alligevel ikke er flertal for?

Publiceret 20 October 2018 04:30