Borgmester Morten Slotved (K) og Glen Madsen (DF), byrådsmedlem.

Borgmester Morten Slotved (K) og Glen Madsen (DF), byrådsmedlem.

DEBAT: Absurd at påstå, kommunen fjerner beviser

Borgmester Morten Slotved svarer på angreb fra DF om 'Skoven' ved Hørsholm Lille Skole

Af Morten Slotved (K), borgmester i Hørsholm:

Hørsholm Kommunes medarbejdere går på arbejde hver dag for at gøre en positiv forskel for Hørsholms borgere. Det er en organisation, der drives frem af ordentlighed og af at være med til at skabe det gode liv i Hørsholm.

DEBAT: Slotved, du skader helt bevidst en af Hørsholms mindste skoler

Det er jeg glad og stolt over. For Hørsholm Kommune er sat i verden af én eneste grund; og det er at være der for Hørsholms borgere. Derfor påvirker det mig også en hel del, når Glen Madsen fra Dansk Folkeparti mener, at jeg står i spidsen for en magtarrogant kultur. Det påvirker mig, fordi Glen Madsens ord rammer organisationen og det gode stykke arbejde, der bliver udført af 1800 engagerede medarbejdere.

Hørsholm Kommune er båret af ordentlighed og vi ønsker at behandle alle vores borgere respektfuldt – også Hørsholm Lille Skole.

Derfor har vi også været i kontakt med Hørsholm Lille Skole. Næste gang Hørsholm Kommune skal ud og udføre vedligehold på Hannebjerg-grunden, kommer vi til at orientere Hørsholm Lille Skole og områdets øvrige naboer. Det sker i erkendelse af, at der er en særlig bevågenhed på grunden lige nu. Lilleskolen har kvitteret for initiativet.

Hørsholm Kommune er udmærket klar over, at børn fra Lilleskolen leger på området og det er de meget velkomne til.

Området er tilgængelig for alle borgere og har været det i årevis, og vi hverken kan eller vil skjule, at områdets børn bruger det. Det er almen viden, at det sker. Alene af den grund, er det også absurd at tale om, at Hørsholm Kommune skulle fjerne beviser, som Glen Madsen meget ophidset skriver. Den vigtigste grund er imidlertid, at det strider mod al etik og moral og kodeks for offentligt ansatte.

Publiceret 11 November 2018 07:00