Langsom kørsel i bilkø. Sådan ser det ud for Preben Carøes bil en onsdag eftermiddag på Grønnegade. Foto: Preben Carøe

Langsom kørsel i bilkø. Sådan ser det ud for Preben Carøes bil en onsdag eftermiddag på Grønnegade. Foto: Preben Carøe

DEBAT: Grønnegade - mens vi venter på svar fra Konservative

Af Preben Carøe, Ringvej 24, Hørsholm:

For over en uge siden stillede jeg i et debatindlæg spørgsmålstegn ved den måde, hvorpå standsningsretten var anvendt for at få afgørelsen omkring lukning af Grønnegade flyttet fra Miljø- og pPlanlægningsudvalget(MPU) til Kommunalbestyrelsen (KB).

Hvad var det, der skulle standses i konsekvens af, at forslag 3 (fuld lukning ved Isterødvejen) - og som de to tilstedeværende Konservative medlemmer stemte for - blev afvist i MPU?

Ydermere blev K’s medlemmer af MPU spurgt om de fandt sagen fuldt oplyst i såvel MPU som KB. Hvis ”ja”, hvorfor de så i forbindelse med afstemningen i KB stemte for en anden løsning (lukning ved Overdamsvej) end den de stemte for i MPU og som blev lagt til grund for påkaldelse af standsningsretten.

Hvad der ligger til grund for, at K har undladt at svare på min spørgsmål ved jeg ikke. Håbet er, at det er fordi de er ved at undersøge konsekvensen af, at der ikke har været lovmæssig dækning for anvendelse af standsningsretten.

Hvis tavsheden er et forsøg på at tie sagen ihjel, vil dette ikke komme til at ske. Jeg skylder alle dem, der skrev under og alle dem der efterfølgende har kontaktet mig for at udtrykke deres støtte, at hele beslutningen gøres om.

Vi kan så få vedtaget en løsning til gavn for et stort flertal af borgere og ikke kun til fordel for nogle få husstande i Grønnegade-øst. Vi er mange borgere, der venter på svar og imens kan nogle af os bruge tiden på (pga lukningen ved Overdamsvej) at holde i kø ved rundkørslen.

Her holdt jeg på en onsdag ved 15-tiden i kø som syv ud af mindst 10 biler.

Hvad er det i øvrigt, der sker med skiltet i Grønnegade?

Hvad er det i øvrigt, der sker med skiltet i Grønnegade?

Hvad er det i øvrigt, der sker med skiltet i Grønnegade. Først gaffatape over "04/2017 – 04/2018” - og nu tape over ”som forsøgsordning”. Hvem har ansvaret for dette, og den nu totalt misvisende tekst?

Skulle Konservative stadig undlade at svare vil spørgsmålene blive stillet i forbindelse med kommunalbestyrelsesmødet 26. november 2018.

Publiceret 21 November 2018 11:45