Jan Klit (K) står lige foran partifælle Nadja M. Hageskov ved indvielsen af Eventyrlegepladsen på Nattergaleengen. Foto: Morten Timm

Jan Klit (K) står lige foran partifælle Nadja M. Hageskov ved indvielsen af Eventyrlegepladsen på Nattergaleengen. Foto: Morten Timm

DEBAT: Trafiksikkerhed ved legepladsen på Nattergaleengen

Af Jan Klit (K), fungerende formand for Miljø- og Planlægningsudvalget:

Kære Aase.

Jeg har med stor interesse læst dit og andres læserbreve omkring vores nye flotte legeplads og dens placering.

Dette ikke mindst i forhold til parkering og den generelle trafiksikkerhed. Det er dog ikke korrekt, når du anfører, at vores Miljø- og planlægningsudvalg ikke vil trafiksikre ny legeplads. Det vi har diskuteret og aftalt er, at vi den kommende tid nøje holder øje med situationen og dermed trafiksikkerheden omkring legepladsen.

Jeg bor også i nærområdet og har også noteret mig, at der ind i mellem holder parkerede biler på fortovet. Eftersom legepladsen kun har ligget der i godt to måneder, så afventer vi et lidt bedre grundlag inden der måske etableres parkeringspladser eller laves andre trafiksikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Legepladsen er i øvrigt tiltænkt som en bynærlegeplads, hvor de fleste går eller cykler til stedet. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan komme der til i bil eller på anden måde.

Jeg er sikker på vi nok skal finde en rigtig god løsning til gavn for alle.

Læs også: DEBAT: Hvorfor vil udvalg ikke trafiksikre ny legeplads?

Læs også: DEBAT: Venstre vil gerne trafiksikre ny legeplads

Publiceret 14 December 2018 15:00