Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

DEBAT: Uforskammet af kommunen at sende en SMS kl. 00.14

Af Søren Dalager, Nygårdsvænget 22, Hørsholm:

Blev du også vækket af en SMS fra kommunen lørdag kl. 00.14?

Hørsholm Kommune gennemfører for tiden en undersøgelse om ældreliv og udsendte 7. december pr. e-boks et spørgeskema til alle borgere over 50 år med svarfrist 1. januar 2019.

Inden man gik på juleferie, syntes man åbenbart, at man burde udsende en rykkerskrivelse 21. december – ikke blot til dem, der ikke havde svaret, men til samtlige adspurgte, idet man så blot beder dem, der har svaret, om at se bort fra rykkerskrivelsen.

Men for at sikre sig, at modtagerne bliver opmærksomme på rykkerskrivelsen, adviserer man dem via en SMS lige efter midnat natten mellem d. 21. og 22. december.

Hvad tænker man dog på? Når der ankommer en SMS, giver de fleste mobiltelefoner et lydsignal fra sig, som i det konkrete tilfælde meget vel kan have vækket størstedelen af modtagerne. Særligt uforskammet forekommer det mig, at man vækker dem, der har svaret, med en henvendelse, som de så bare kan se bort fra.

Vi havde egentlig tænkt os at kigge på sagen, når julefreden har sænket sig; men med den behandling, vi her har fået, er det ikke sikkert vi gider.

Publiceret 23 December 2018 06:00

SENESTE TV