Hillerød får en central opgave i at sikre virksomhederne en langt mere målrettet støtte og udfylde de behov, som virksomhederne har efterspurgt, skriver May-Britt Kattrup. Pressefoto

May-Britt Kattrup, erhvervsordfører for LA i Folketinget. Pressefoto

DEBAT: Ny aftale styrker Hørsholms erhvervsliv

Af May-Britt Kattrup (LA), Donse, medlem af Folketinget, erhvervsordfører:

Større fokus på virksomhedernes behov og færre ressourcer på bureaukrati. Det er essensen af et nyt, forenklet og gennemsigtigt erhvervsfremmesystem, som regeringen og Dansk Folkeparti er nået til enighed om.

Erhvervsfremme er ikke noget sexet ord, men det er ikke desto mindre vigtigt for danske virksomheder. Erhvervsfremmesystemet har nemlig til opgave at støtte og hjælpe erhvervsvirksomheder, så det både blive nemmere at starte og drive virksomhed for blandt andet nordsjællandske virksomheder.

Jeg har som erhvervsfører for Liberal Alliance været med til at forhandle den nye aftale på plads, og jeg er særligt glad for, at vi nu sikrer en langt mere målrettet støtte, der udfylder de behov, som virksomhederne har efterspurgt. Der har tidligere været alt for meget bureaukrati og administration, som har udvandet værdien af skatteborgernes penge.

Den nye aftale sikrer en mere gennemsigtig og relevant støtte og hjælper virksomhederne til f.eks. bedre at kunne omstille sig til nye teknologier og nye markedsvilkår. Alt sammen til gavn for danske virksomheder og til gavn for velstanden i Danmark.

Ambitionen er et tæt samspil mellem erhvervsliv og de tværkommunale erhvervshuse, og det er meget glædeligt for Hørsholm, at borgmester Morten Slotved er kommet med i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og kan være med til at indfri denne ambition.

Publiceret 24 December 2018 08:00

SENESTE TV