Glen Madsen (DF)

Glen Madsen (DF)

DEBAT: Pas på næsen ikke vokser sig for stor, Svend Erik

Af Glen Madsen (DF), kommunalbestyrelsesmedlem:

Det er altså ikke rimeligt Svend Erik Christiansen (S), at du bilder borgerne urigtigheder ind om, hvad Kommunalbestyrelsen beslutter og hvem, der har stemt hvad!

På årets sidste kommunalbestyrelsesmøde havde Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Venstre et 2-delt initiativretsforslag vedrørende den fastlåste situation omkring Hannebjerggrunden på dagsordenen.

Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Venstre søgte at få Kommunalbestyrelsens opbakning til at pålægge administrationen at indgå en pragmatisk dialog med Hannebjerglund ApS, for at finde en løsning, der kan forhindre den forestående retssag med Hørsholm Lille Skole. Samt at få Kommunalbestyrelsens opbakning til at pålægge administrationen at belyse de mulige konsekvenser i det fald, at retssagen bliver en realitet.

I et opslag på Facebook, direkte adspurgt om Socialdemokratiets stillingtagen i sagen, skriver Svend Erik Christiansen (S), at en enig Kommunalbestyrelse minus Glen (Dansk Folkeparti) besluttede, at der skal laves konsekvensberegninger i forhold til de potentielle udfald af den berammede retssag.

Det udsagn er bare ikke i overensstemmelse med det hændte, som det også fremgår af referatet fra dagsordenspunktet. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg SELVFØLGELIG stemte for mit eget forslag om at Kommunalbestyrelsen skal tilvejebringes de relevante oplysninger. Denne gang sammen med en samlet borgerlig blok (DF, LA, V og K).

Socialdemokratiet gjorde, som de plejer, når de har en mening, der ikke er 100% lig med borgmesteren, at stemme blank. Denne gang sammen med Radikale. Begge partier mente, det var spild af penge.

Så meget for at kæmpe for sagen, som Socialdemokratiet så gerne vil bilde borgerne ind. Og i øvrigt meget uforståeligt, at det er spild af penge, når sagen handler om skolebørns trivsel i kommunen. Især, når der ingen protester har været, når borgmesteren har brugt millioner af kroner på advokater til at rydde op efter sig, og Socialdemokratiet heller ikke har haft noget imod at komme med på skatteyderbetalte medie- og spinkurser…

Publiceret 31 December 2018 11:00

SENESTE TV