Der mangler ordentlig asfalt på den nyrenoverede strækning på Usserød Kongevej, og det er til fare for ældre og handicappede borgere, skriver Jenny Simelev i et indlæg. Foto: Morten Timm

Der er lagt mange kræfter og penge i Usserød Kongevej, men...

DEBAT: Se, det har ikke noget på sig

Af Lone og Niels Kølle, Lærkevænget 16, Hørsholm:

Kongevejen mellem Syrenvej og Birkevej. Klædt om for 10 millioner. Det er smukt, siger skrædderne og øvrigheden, dem der ved, hvad de gør og kan se pragten i det gjorte.

Kan I ikke se det, siger de til de måbende borgere, så mangler I forstand. For det siger sig selv, man bruger ikke 10 millioner på noget, der ikke er anderledes og anderledes smukt end det, der var før. Og sandt må det så nok være. Når man tænker efter. Med de mange folk, der har slidt og de store maskiner og grus og sten og penge, der er gået til.

Ikke desto mindre pippes det fra borgerne: Det har ikke noget på sig. Og så kan alle se det. Kongevejens forskønnelse var en illusion. Men sturt, sturt nummer var det da, og et imponerende pengeforbrug. Men pyt med det: Kommunekassen bugner og skoler og børnehaver og ældrepleje har så rigeligt til at give borgerne det bedste.

Det er ganske vist!

Publiceret 23 January 2019 06:00