Frederik Egehus vandt amatørernes 6 dages løb i Ballerup Arena.

Frederik Egehus vandt amatørernes 6 dages løb i Ballerup Arena. Foto: Tommy Kjærulf Eriksen

DEBAT: Husk nu dagligdagsglæderne!

Af Viggo H. Pedersen, Bellisvej 18, Hørsholm:

Hver gang, når jeg bl.a. læser i Ugebladet hvor godt det går med vores lokale idrætsudøvere, ja, så bliver jeg stolt af at bo i Hørsholm.

Lad mig blot nævne i flæng: Rungsted Ishockey, som blev pokalmester for nylig, og som klarer sig rigtigt godt i is-grundspillet. Kunstskøjteløbere fra HKF, som vandt flere medaljer ved et for nylig afholdt internationalt stævne i Tårnby. Vores dygtige Hørsholm 79ers Basketball hold. Frederik Egehus på 18 år, der vandt amatørernes 6 dages løb med sin makker. Golftalentet Anne Normann som deltog ved EM, VM og OL i 2018.

Ovennævnte støttes af Team Hørsholm, som også bl.a. støtter Rungsted Tennisklub, HUI, Lærke Marie Olsen, (judo) samt Cecilie Brøgger Nielsen(golf), m.m.

Ofte glemmer vi i dagligdagen at være stolte og glæde os over de gode idrætsresultater der udøves af vores lokale idrætsudøvere.

Derfor er det fint, vi har en god og fremadrettet Team Hørsholm bestyrelse, og ikke mindst et fremsynet Sport- fritid- og kulturudvalg, der bakker op om at idrætsfaciliteterne til stadighed forbedres til gavn for sporten i Hørsholm Kommune.

Publiceret 21 February 2019 15:00