Beboerne på Christianshusvej frygter de indgreb i deres kvarter, som udviklingen af et nyt bycenter på Cirkelhusgrunden vil medføre.

Beboerne på Christianshusvej frygter de indgreb i deres kvarter, som udviklingen af et nyt bycenter på Cirkelhusgrunden vil medføre. Foto: Michael Wulff

DEBAT:Vi holder skam nallerne væk fra Christianshusvej!

Af Joacim Bruus-Jensen, partner i Nord Partners, Philip Heymans Alle 3, 1.sal, Hellerup:

Svar på debatindlæg fra Susanne Schmidt, Christinahusvej (ugebladet.dk 29. marts og Ugebladet 2. april):

Kære Susanne Schmidt, det er med stor undren, at jeg i dag læser i ugebladet, at du mener NordPartners gennemborer jeres støjvold og etablerer cykelsti på Christianhusvejs private matrikel. Du henviser til Hørsholm Kommunes hjemmeside, men jeg har desværre ikke kunne finde frem til, hvordan vi her i NordPartners skulle være involveret i en omlægning af rute 102 ind på jeres private matrikel.

Der har tidligere verseret andre rygter i forbindelse med det kommende byggeri. Derfor har vi som opfølgning på det borgermøde, der blev afholdt af Hørsholm Kommune i maj 2018 tidligere inviteret jeres grundejerforening til et opfølgende møde for at gennemgå de ændringer jeres bemærkninger har givet anledning til. Jeg kan til din orientering oplyse, at de fire punkter, grundejerforeningen rejste i forlængelse af dette møde alle er imødekommet og løst i den revideret plan.

Jeg vil endnu en gang gerne invitere alle grundejere på Christianshusvej til et orienteringsmøde, hvor vi kan gennemgå det opdaterede projekt og få en åben dialog om jeres bekymringer.

I er velkommen til at kontakte mig direkte på jbj@nordpartners.dk så vi kan arrangere et møde snarest.

Publiceret 02 April 2019 14:00